Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С)
915 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 04348
- +380 (98) 068-83-50
- +380 (93) 954-48-99
Стан | Нове |
Сумісність | Універсальний |
Призначення | Для гриля і барбекю |
Вид | Механічний |
Вид щупа | Вбудований |
Діапазон температур | 0...+500°C |
Одиниці виміру | Градуси за Цельсієм |
Ціна поділки | 10°С |
Діаметр вимірювального блоку | 40 мм |
Діаметр зонда (щупа) | 8 мм |
Довжина зонда (щупа) | 104 мм |
Діаметр гільзи | 10 мм |
Довжина гільзи (монтажна) | 100 мм |
Різьба гільзи | 1/2" |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Кількість одиниць, шт | 2 шт. |
Комплектація | Термощуп - 1 шт., гільза монтажна - 1 шт. |
Країна-виробник товару | Китай |
Особливості | Штирьовий з різьбою |
Широкого застосування.
Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С).
Для правильного приготування страви або ж для чіткого слідування
інструкції рецепту використовуються спеціальні пристрої - термометри.
Вони дозволяють вести контроль за температурою в камері духової
шафи, так і всередині підготовлюваного продукту (термометри з щупами).
Всі ці прилади розрізняються по пристрою і принципу дії і
застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовій шафі,
на грилі, в тандирної печі, сковороді, пароконвектоматі тощо).
Існують такі види термометрів: механічні і електронні.
Хоч вони і виконують однакову завдання - виміряти температуру, але
у кожного є свої переваги і недоліки.
Механічні чинності нескладної конструкції прості й зручні у
використанні, але недовговічні. Принцип роботи стандартного
механічного термометра полягає в застосуванні пластини з
двох металів, що при впливі температури деформується і
приводить в рух стрілка циферблата або табло.
Є також термощупы з зондом, заповнених газом. Під впливом
температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
давление на мембрану или иной элемент конструкции, которые также
приводят в движение стрелку.
Термощупы могут находится как полноценный датчик в рабочей камере и давать
непосредственную информацию о температуре внутри блюда и внутри самой
камеры, так и иметь периодический метод работы - ручное измерение по мере
приготовления пищи. Так же есть варианты, где измерительный блок находится
снаружи, а щуп внутри.
Электронные (цифровые) термометры - это небольшие электронные устройства,
которые имеют более высокие скорость и точность измерений, а также
обладают расширенным функционалом. Среди дополнительных функций
могут быть: функция таймера, звукового оповещения, настройки режимов и пр.
В большинстве своем являются приборами выносного типа с жаропрочным
проводом и щупом.
Выход из строя для таких устройств не редкая вещь и для этого есть ряд причин:
- неправильная эксплуатация;
- нарушение целостности элементов конструкции;
- увеличение погрешности измерений;
- механические повреждения
Если Ваш термометр пришел в негодность или ухудшились показания измерений,
то наилучшим выбором будет замена на новый, чтобы продолжать и дальше
комфортно і правильно готувати їжу.
Широкого застосування.
Чому варто купувати товар саме у нас?
1. Широкий асортимент товару
2. Оперативна відправка товару
3. Безкоштовна доставка товару по р. Дніпру (вівторок, п'ятниця)
4. Професійна допомогу від кваліфікованих співробітників
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
- Ціна: 915 ₴