Термометр для духовки ST-9281 (-50...+300°С), електронний
1 157 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 04350
- +380 (98) 068-83-50
- +380 (93) 954-48-99
Стан | Нове |
Сумісність | Універсальний |
Призначення | Для продуктів |
Вид | Електронний |
Вид щупа | Виносний |
Харчування | Батарейка 357А |
Діапазон температур | -50...+300°C |
Одиниці виміру | Градуси за Цельсієм, за Фаренгейтом |
Габарити (ВхШхГ) | 24х51х13 мм (посадка) |
Довжина дроту | 110 см |
Розміри щупа (зонда) | Ø 3,5 мм, довжина 46 мм |
Кнопки | 2 шт. - перемикання одиниць вимірювання; включення-виключення |
Комплектація | Термометр - 1 шт., елемент живлення - 1 шт., інструкція - 1 шт. |
Кількість одиниць, шт | 3 шт. |
Країна-виробник товару | Китай |
Особливості | З присоском |
Термометр для духовки ST-9281 (-50...+300°С) електронний.
Для правильного приготування страви або ж для чіткого слідування
інструкції рецепту використовуються спеціальні пристрої - термометри.
Вони дозволяють вести контроль за температурою в камері духової
шафи, так і всередині підготовлюваного продукту (термометри з щупами).
Всі ці прилади розрізняються по пристрою і принципу дії і
застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовій шафі,
на грилі, в тандирної печі, сковороді, пароконвектоматі тощо).
Існують такі види термометрів: механічні і електронні.
Хоч вони і виконують однакову завдання - виміряти температуру, але
у кожного є свої переваги і недоліки.
Механічні чинності нескладної конструкції прості й зручні у
використанні, але недовговічні. Принцип роботи стандартного
механічного термометра полягає в застосуванні пластини з
двох металів, що при впливі температури деформується і
приводить в рух стрілка циферблата або табло.
Є також термощупы з зондом, заповнених газом. Під впливом
температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також
приводять у рух стрілку.
Термощупы можуть знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати
безпосередню інформацію про температуру всередині страви і всередині самої
камери, так і мати періодичний метод роботи - ручне вимірювання по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться
зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої,
які мають більш високі швидкість і точність вимірювань, а також
володіють розширеним функціоналом. Серед додаткових функцій
можуть бути: функція таймера, звукового оповіщення, налаштування режимів і пр.
В більшості своїй є приладами виносного типу з жароміцним
дротом і щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є ряд причин:
- неправильна експлуатація;
- порушення цілісності елементів конструкції;
- збільшення похибки вимірювань;
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показники вимірювань,
то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далі
комфортно і правильно готувати їжу.
Широкого застосування.
Чому варто купувати товар саме у нас?
1. Широкий асортимент товару
2. Оперативна відправка товару
3. Безкоштовна доставка товару по р. Дніпру (вівторок, п'ятниця)
4. Професійна допомогу від кваліфікованих співробітників
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
- Ціна: 1 157 ₴